De artiesten voor 2021 zijn bekend.

Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie

Alle artiesten kunt u boeken bij OHIO het professionele organisatie bureau in Barendrecht.


Ruth Jacott                                    zaterdag 

Ruth Jacott is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen.

 Nadat Ruth in 1986 met het VARA-team (Lisa Boray en Marielle Tromp), de eerste prijs op het Knokke Festival wint, begint het grote werk. In 1987 speelt Ruth de rol van Grisabella in de Nederlandse versie van Cats. Later speelt zij diezelfde rol nog een aantal maanden in Zwitserland. In 1989 krijgt ze de rol van Dinah in de musical A Night at the Cotton Club met o.a. Humphrey Campbell en Madeline Bell. Hiervoor ontvangt Ruth een Zilveren Harp.

In 1993 vertegenwoordigt Ruth Nederland op het Eurovisie Songfestival in Ierland. Met het nummer Vrede behaalt zij de zesde plaats. Haar debuutalbum Ruth Jacott verscheen kort daarna en in datzelfde jaar scoorde ze een grote hit met Blijf Bij Mij, een duet met Paul de Leeuw. Veel albums volgen en bereiken de gouden, platina en dubbel-platina status.

Zangeres Anne Marie                   zaterdag

 

Zingen en muziek maken was al belangrijk voor mij toen ik nog een klein meisje was. Met de stofroller van de platenspeler van mijn vader stond ik als kleuter al voor de spiegel te playbacken op jazz, soul en motown muziek en later zat ik vol overgave met mijn handje bij de record-knop van mijn cassette-deck als de soft soul show van Ferry Maat weer op de radio kwam. Tijdens mijn lagere school periode en de middelbare school zat ik in schoolbands, schreef ik eigen teksten en speelde ik veel toneel en musicals. Vanaf mijn viertiende stond ik voor het eerst op échte podia.

Zanger Andy                          vrijdag 

Als Barendrechter mag hij natuurlijk niet ontbreken op het gezelligste podium van Barendrecht. 

Andy is een gewaardeerd  en ervaren allround zanger die met diverse bekende artiesten op verschillende podiums heeft gestaan. Met zijn vrolijke en innemende verschijning is hij een graag geziene artiest op uiteen lopende feesten en weet zich daar altijd op zijn plaats. 

Andrew Dean                 zaterdag

Zanger Andrew Dean, of beter bekend als “The Partymachine” is het handelsmerk van Andrew Dean.

Altijd herkenbare hits van de grootste artiesten die deze aardbol en ver daarbuiten rijk is. Of het nou een klein of grootschalig evenement betreft, vanaf het moment dat Andrew Dean de microfoon in zijn handen krijgt gedrukt gaat “The Partymachine” aan en wint hij met gemak alle aandacht van uw gasten.

Alex ( ja, van bossie rode rozen)      vrijdag

In Nederland is er bijna geen evenement waar Alex niet op het podium heeft gestaan. Een uitverkocht voetbalstadion, grote Nederlandse festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, Alex heeft er gestaan en heeft er geheid een grandioos feest van gemaakt! Met zijn enthousiasme trekt hij het publiek mee in de muziek en maakt van het optreden zo een waar feest. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt! 
(Alex was al eens op ons podium en was het een groot meezing feest!

Female dj Patriz             vrijdag

DJ Patriz heeft een passie voor muziek. Van Disco tot '80s, '90s, motown, classics en de laatse dance tracks. Ze kan een plaat draaien voor ieder publiek. Dit in combinatie met haar persoonlijke aanpak is dit de DJ voor uw feest. Door haar ervaring op diverse grote podia, o.a  We 💛 Amsterdam Dance!! weet ze ook hoe goede muziek klinkt.

José Sep         Vrijdag

Heerlijk meezingen en uit je dak gaan met José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.
Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens.  “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV.
Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je”, “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. En wat te denken van super vette remakes van “Costa del Sol” en “Eviva Espagna”.

Crazy Accordeons              vrijdag 

Twee nieuwkomers, die elkaar kruisten op hun levenspad van de liefde, maar daarnaast de liefde voor muziek en accordeon. Marco & Monique, oftewel CRAZY ACCORDEONS, dachten hetzelfde en deelden hun passie. Goldstar Music, oftewel Emile Hartkamp & Norus Padidar, kwam met hun in contact en het afgelopen half jaar is er rustig gewerkt naar nieuw eigen repertoire, en het is nu tijd om dit met heel Nederland te gaan delen. Voor alle liefhebbers voor toch wel het beetje Oer Hollandse accordeon geluid een mooi kadootje. 

Sander Ketels      vrijdag 
Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één uur lekker gek doen.

Marc Benz,                            vrijdag 

Geen onbekende in de regio waar hij een graag geziene gast is en dat al 

38 jaar.
Daarom is het dat wij hem ook dit jaar weer uitgenodigd hebben om op ons podium de sfeer erin te brengen en dat is hem wel toevertrouwd..

Een zanger met breed repertoire,  'n mix van bekende artiesten en genre's,

One Two Trio              zaterdag

Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

het FEESTHITS repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters', 'Toedeloe' of het 'La LaLied' worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

 

Midnight Diamonds      vrijdag 
Glitter, glamour 4 geweldige zangeressen en een wervelende show met zwierende jurken en swingende choreografieën. 
Let's face it, all the good stuff happens at a Midnight party!
Van Soul en Motown tot disco en Latin, alles komt voorbij in deze unieke show vol power! 
Deze dames zorgen met hits van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross en Gloria Estefan voor een avond vol muzikale hoogtepunten waarbij je niet stil kunt blijven staan.

IN EEN FLITSENDE, VROLIJKE SHOW VEROVEREN CLOWN JOPIE & TANTE
ANGELIQUE RAZENDSNEL ALLE KINDERHARTEN    zaterdag

Clown Jopie wil feesten en beesten.

Gelukkig probeert Tante Angelique de ondernemende kiwi in goede banen te leiden.
De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren.

De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits.

Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pret bad, waardoor men hét lach dag-gevoel beleeft.

Deon Leon                                zaterdag 
Deze aantrekkelijke verschijning heeft al flink wat vlieguren gemaakt!
Zo was hij de winnaar van Popstars waarna hij in de popgroep RED terecht kwam en daarmee een nummer 1 hit scoorde. Ook heeft hij al voor vele duizenden mensen opgetreden als leadzanger van de populaire coverband (This is) Beethoven.Deze artiest is een zanger, danser én entertainer en heeft de “latin touch” in zijn bloed, dit komt ook goed tot zijn recht bij zijn live shows. Verwacht een mix van Ricky Martin, Bruno Mars maar ook Andre Hazes en Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar, mee zingbaar maar zeker ook dansbaar!

Dirk-Jan Deelen         zaterdag
In Barendrecht en omgeving geen onbekende artiest.

Na als zanger in de Aprés  ski hut in Rotterdam te hebben gewerkt heeft hij een aantal nummers uitgebracht en kwam je hem met regelmaat tegel in het feest circuit en zorgde hij voor de sfeer op het feest.
Het was even stil nadat hij zijn eigen feestcafé Gers in Spijkenisse opende maar nu is hij weer volop on tour.

Als een van de sfeermakers op het winterfeest in Albrandswaard zijn wij blij dat hij op Picknick in t park aanwezig is. 

Andrea Hazes            zaterdag

Andrea Hazes is DE look-a-like van André Hazes! Deze imitator zet een geweldige act neer door nummers van André Hazes te play backen.  Wat de act ook nog eens uniek maakt, is dat de act gedaan wordt door een vrouw!
Andrea Hazes is al bekend door heel Nederland. Zo was ze uitgenodigd voor Life & Cooking, had ze een item bij Shownieuws en is ze te zien geweest in de show van Paul de Leeuw. Met haar repertoire aan Hazes hits komt iedere avond weer helemaal terug in de Hazes-sfeer. Ten slotte ook nog eens een meet&greet met haar en met Andrea hazes  op de foto!

De Mikkies            vrijdag/zaterdag

Zij mogen natuurlijk niet ontbreken voor de kleintjes onder ons die mooi geschmincked gaan worden en met grappen en grollen, goochelen en liedjes is er genoeg met de Mikkies te beleven. 
Dat je soms even moet wachten bij het schmincken kan gebeuren.