Kinderentertainment

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht tijdens Picknick in 't Park.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Daarnaast is het terrein afgesloten en komen de kinderen er niet op/af zonder begeleiding.

De Mikkies

De Mikkies komen met de mikkiekar naar beide edities van Picknick in 't Park. De Mikkiekar is het zelfrijdendehuis van Clown Slimmie. Hij gaat met de kinderen o.a. ballonnen vouwen.

Springkussen

Natuurlijk is er ook een springkussen aanwezig tijden Picknick in 't Park.Sander Ketels      vrijdag 
Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één uur lekker gek doen.

 Clow Jopie & tante Angelique   -Zaterdag

Clown Jopie wio feesten en beesten!

Gelukkig probeert Tante Angelique de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren.

De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits.

Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pret bad, waardoor men hét lach dag-gevoel beleeft.