Food Trucks editie 2018

 De twisto

De twisto de originele ambachtelijk gedraaide aardappel lekkernij uit de Hoeksche Waard. Deze wordt gemaakt van de beste aardappelen, geteeld op Hoekschewaardse grond. Bestrooid met heerlijke kruiden  volgens geheim recept, die tevens glutenvrij zijn. Ambachtelijk bereid en met schil gebakken in 100% plantaardige olie.

 


De BaristaBus

De BaristaBus staat voor het op een duurzame manier serveren van kwalitatief goede koffie in een gastvrije en gezellige omgeving. Op allerlei evenementen is de BaristaBus inzetbaar. Door de jaren heen hebben ze hun plekje veroverd op festivals, jaarmarkten, beurzen en diverse soorten partijen.Broertje Saté

Broertje Saté is tijdens het bruisende festivalseizoen door het hele land te vinden op diverse evenementen. In 2016 is die aanwezigheid beloond met de felbegeerde 24 Kitchen Foodtruckaward publieksprijs.


Brut op Wielen

Na de wijnbar en burger bar gaat BRUT het land in met een heuse foodtruck. Het is dezelfde BRUT maar dan op locatie.IJssalon Hemels

Met heerlijk ambachtelijk gemaakt schepijs is het, het lekkerste toetje uit Barendrecht. Dus kom nadat je hebt gegeten hier je ijsje halen, want er is altijd plek voor een Hemels ijsje.


Grill-it

Grill-it bereid de lekkerste ambachtelijke worsten van de grill. Grill-it verzekerd u een orginele en aantrekkelijke maaltijd.Car-Paccio

Met als specialiteit dungesneden, biologische rundermuis geserveerd met rucola, Grana Padano, een notenmix en truffel of pestomayonaise. Het vlees wordt vers gesneden in de foodruck.

 


Esa's Nacho's

Met Nacho's en quesadillas. Is het geschikt voor vleeseters, vegetariërs en vegans. Dit lekkere eten mag je niet missen.

 'T Omelet Loket

Uit een oldtimier Constructam Carol caravan uit 172 serveren ze met veel liefde en passie de heerlijkste gerechten. Inmiddels staan ze bekend om hun unieke omeletrollen met een twist. Vers bereid op basis van eigen recepten


Gaufre Délice

Er zijn wafellolly's en wafels op een stokje van Gaufre Délice. Ambachtelijk bereid met beslag volgens traditioneel recept en overgoten met de lekkerste chocolade. Om het geheel af te maken kun je kiezen uit een topping van nootjes, chocoladebolletjes, spikkels, caramel, mini marshmallows en nog veel meer.Kaya Meze

Kaya Meze verkoopt de lekkerste Turkse meze, je mag zelf een combinatie van 3 meze samenstellen. Ook hebben ze heerlijke feta kaas rolletjes en linzensoep.


Chorizos & Co

Wie houdt er niet van worst? Chorizos & Co verzorgt het tijdens Picknick in 't Park. Vanuit hun prachtige foodtruck wordt de liefde voor de worst geserveerd op een vers gebakken broodje met homemade saus.Tapas Croquetas. 

 

Dat is de naam van de foodtruck

Deze Foodtruck met een Spaans interieur is er gekomen na een uitzonderlijke proeverij van zeer culinaire kroketten. Tapas Croquetas wilt u kennis laten maken met de uitzonderlijke smaken van dit product.


Good Munchies

Good Munchies zal tijdens Picknick in 't Park de heerlijkste broodjes Pulled Chicken gaan verkopen.De Beren

De Beren zullen tijdens Picknick in 't Park hun heerlijke '1984'burger verkopen. Ook hebben ze diverse broodjes met o.a.  Pulled pork. 

Onze gerechten worden op hout gestookt, waardoor ze die lekkere barbecue smaak krijgen waar iedereen zo gek op is!


Happy African Food

Oost-Africaans (Ethiopische) gerechten, waaronder ook vegetarische. Gevulde rollen gemaakt uit eigen gemaakte granenplaten, broodjes en hapjes (sambusa's) te vergelijken met loempia's , maar dan met onze eigen vulling. Poffertjes kraam 

Aan de kleine, lekkere trek is ook gedacht en voor de liefhebbers zijn er de echte Oud Hollandse poffertjes. Lekker portie van bestellen bij deze Barendrechtse ondernemer.


Helen BBQ 

Voor de bezoekers die van de lekkere Duitse Braadworst of curry worst houden is er Helen BBQ. Samen met hun foodtruck, persoonlijke aanpak en de lekkerste boeren friet gecombineerd met een Duitse braad- of curry worst een succes op Picknick in 't park.Frietje ?

Voor een lekker frietje kun je bij Kitchen on the Road terecht. Een gourmet schotel bij de friet dat weiger je niet. Smakelijk op Picknick in t'park.


Sawasdee Thai Food 

Thaise gerechten zoals : phad thai / garnalen in loempiablad/ viskoekjes /Curry gerechten/gebakken banaan/mango sticky rice.

Proef de gehele (Asian) Thaise keuken en laat je verrassen.