Artiesten 2023


Alle artiesten kunt u boeken bij OHIO het professionele organisatie bureau in Barendrecht.


Vrijdag 8 September 


Qmusic het foute uur

 

Al 15 jaar is het een begrip in Nederland met ongekende populariteit. Qmusic is uitvinder van het genre Fout en dat zorgt ervoor dat onze dj’s exact weten hoe ze een Fout Feest moeten maken. ABBA, Backstreet Boys, Macarena, Rainbow in the Sky, ze komen allemaal voorbij. 

 

Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut. Zaterdag 9 September 


Hermes House Band

 

Al meer dan 40 jaar speelt de Hermes House Band elke zaal plat en vandaag de dag staat de HHB nog steeds door heel Nederland en internationaal op het podium. Het succes blijft niet in de laatste plaats, omdat de studentenband door wisselt en daardoor altijd met een jonge en energieke lichting op het podium staat. De klassiekers zorgen ervoor dat iedereen altijd de tekst mee kan zingen en de aanstekelijk danspasjes zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Kortom: De Hermes House Band is eeuwig jong en gegarandeerd feest!

 


Benjamin Gouweleeuw 

Benjamin Gouweleeuw is de zanger en entertainer die je graag op je feestje of gelegenheid ziet.
Met zijn vrolijke humor weet hij op elk publiek in te spelen.
Van Nederlandstalige en Engelstalige knallers tot aan billen en Latinmedleys….. niets is te gek voor hem.
Daarnaast is hij in het bezit van speciaal voor hem gemaakte medleys wat hem nog unieker maakt en heeft hij ook zijn eigen singles waar hij zelf de teksten van schrijft.


Full Flavour 

Deze twee zeer begaafde zangers/toetsenist/gitarist kunnen heel Picknick in 't park op z'n kop zetten. 

Door hun jaren lange ervaring hebben zij een breed en aansprekend repertoire en kunnen
zij op bijna elke gelegenheid hun mannetje staan en U een echt feest laten beleven. 
Jarenlang waren zij de vaste muzikanten na de wedstrijden op het kasteel bij Sparta waar zij

een goede naam en vele vrienden hebben gemaakt. 


Peter Loree

Met verschillende kroegkrakers op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? 
Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

En nu in zijn hometown op Picknick in 't Park in Barendrecht . Wij zijn er blij mee!!


Work hard, play hard!

Met de KETEL 1 zomeractivatie ‘Het Speelkwartier’ bieden we de bezoekers de maximale dosis fun.