Artiesten Overschie 2024


Alle artiesten kunt u boeken bij OHIO het professionele organisatie bureau in Barendrecht.


Vrijdag 30 augustus 


Seniorenprogramma  14.00 -15.15 uur

 

Geniet van een nostalgische ervaring op ons Picknick in 't Park festival met de betoverende seniorenshow.  Laat je meevoeren door de onvergetelijke klanken van Eric Newman en Perry Zuidam, die elk een uniek deel van deze speciale voorstelling verzorgen. Verwen jezelf met een middag vol muziek, herinneringen en gezelligheid, speciaal ontworpen om de harten van onze senioren te verwarmen. Kom en maak deel uit van deze bijzondere reis terug in de tijd, omringd door de groene pracht van het park en de vrolijke sfeer van Picknick in 't Park. Coverband Uptown

 

Laat je meeslepen door de ontembare energie van coverband UPTOWN! Met een line-up van zeven enthousiaste muzikanten brengen ze op levendige wijze hun passie voor muziek over. Energiek, veelzijdig en flexibel, deze dynamische groep staat garant voor een avond vol opzwepende beats en onvergetelijke melodieën. Of je nu wilt dansen tot de zon opkomt of gewoon wilt genieten van goede muziek, UPTOWN biedt voor elk wat wils. Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke live-ervaring met deze getalenteerde artiesten op ons Picknick in 't Park festival.

 


Jari Esbeukman

 

Met een breed repertoire, variërend van uitbundige bigband tot mooie theaterballad, weet Jari zijn publiek keer op keer te raken. Of het nu is als muzikale ondersteuning met rustig repertoire op een bedrijfsevenement, of als hoofdartiest met Hollandse meezingers op een festival, Jari vermaakt ieder gezelschap op verbluffende wijze.


Zaterdag 9 September 


Hermes House Band

 

Al meer dan 40 jaar speelt de Hermes House Band elke zaal plat en vandaag de dag staat de HHB nog steeds door heel Nederland en internationaal op het podium. Het succes blijft niet in de laatste plaats, omdat de studentenband door wisselt en daardoor altijd met een jonge en energieke lichting op het podium staat. De klassiekers zorgen ervoor dat iedereen altijd de tekst mee kan zingen en de aanstekelijk danspasjes zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Kortom: De Hermes House Band is eeuwig jong en gegarandeerd feest!

 


De Wannebiezz

 

Maak je klaar voor een dosis Rotterdamse humor en gezelligheid met de Wannebiezz! Deze drie vrolijke heren brengen een aanstekelijke mix van muziek en humor die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert. Met hun typisch Rotterdamse charme en aanstekelijke liedjes nemen ze je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek. Bereid je voor op een avond vol lachen, meezingen en genieten van de onmiskenbare Wannebiezz-sfeer op ons Picknick in 't Park festival!


Alex 

 

Onlangs is Alex benoemd tot Ambassadeur van de gemeente Noordwijk zijn huidige woonplaats. Tijdens zijn jeugd ging hij werken in café Bolle Jan in Amsterdam. Bekend als de kroeg van de vader van René Froger. Hier werd hij ontdekt als zanger. Bij zijn optredens stond de hele tent op zijn kop. Kort daarna scoorde hij zijn eerste megahit Een Bossie Rooie Rozen waardoor zijn zangcarrière in een stroomversnelling terecht was gekomen.Een Bossie Rooie Rozen stond drie weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten!

 

 

 


DJ Pascal            

Geen onbekende bij Picknick in t park want hij was er in 2019 ook bij.

Pascal is een allround entertaining DJ/voice met meer dan 15 jaar ervaring in binnen en buitenland.

 

In de afgelopen jaren heeft Pascal al aardig wat feesten naar zijn hand gezet in het hele land. Na in diverse locaties als dj gedraaid te hebben o.a. in Spanje is hij een van de dj's van de Apres ski on tour geworden. 

 

 

Momenteel is Pascal ook regelmatig onderdeel van de populaire Q Music shows waarmee hij menige zaal aan het feesten krijgt.