De artiesten voor 2022 zijn bekend.

Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie

Alle artiesten kunt u boeken bij OHIO het professionele organisatie bureau in Barendrecht.


Ruth Jacott                                    zaterdag 

Ruth Jacott is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen.

 Nadat Ruth in 1986 met het VARA-team (Lisa Boray en Marielle Tromp), de eerste prijs op het Knokke Festival wint, begint het grote werk. In 1987 speelt Ruth de rol van Grisabella in de Nederlandse versie van Cats. Later speelt zij diezelfde rol nog een aantal maanden in Zwitserland. In 1989 krijgt ze de rol van Dinah in de musical A Night at the Cotton Club met o.a. Humphrey Campbell en Madeline Bell. Hiervoor ontvangt Ruth een Zilveren Harp.

In 1993 vertegenwoordigt Ruth Nederland op het Eurovisie Songfestival in Ierland. Met het nummer Vrede behaalt zij de zesde plaats. Haar debuutalbum Ruth Jacott verscheen kort daarna en in datzelfde jaar scoorde ze een grote hit met Blijf Bij Mij, een duet met Paul de Leeuw. Veel albums volgen en bereiken de gouden, platina en dubbel-platina status.

Alex ( ja, van bossie rode rozen)      vrijdag

In Nederland is er bijna geen evenement waar Alex niet op het podium heeft gestaan. Een uitverkocht voetbalstadion, grote Nederlandse festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, Alex heeft er gestaan en heeft er geheid een grandioos feest van gemaakt! Met zijn enthousiasme trekt hij het publiek mee in de muziek en maakt van het optreden zo een waar feest. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt! 
(Alex was al eens op ons podium en was het een groot meezing feest!

DJ Pascal            

Geen onbekende bij Picknick in t park want hij was er in 2019 ook bij.

Pascal is een allround entertaining DJ/voice met meer dan 15 jaar ervaring in binnen en buitenland.

In de afgelopen jaren heeft Pascal al aardig wat feesten naar zijn hand gezet in het hele land. Na in diverse locaties als dj gedraaid te hebben o.a. in Spanje is hij een van de dj's van de Apres ski on tour geworden. 

Momenteel is Pascal ook regelmatig onderdeel van de populaire Q Music shows waarmee hij menige zaal aan het feesten krijgt. 

One Two Trio              vrijdag

Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

het FEESTHITS repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters', 'Toedeloe' of het 'La LaLied' worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

 

Wannebiez           zaterdag

 

 De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent in de smaak met hun humorvolle optreden. Gordon bestempelde het vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en ook Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

Arie van Ballegooije, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis, maar trekken nu met hun vrolijke liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alledag eens lekker van zich af te zingen.

Helemaal Hollands             vrijdag

Helemaal Hollands is al jaren een begrip in feestend Nederland.

 De mannen scoorde met hits als Waar is dat feestje, hier is dat feestje, Omdat ie zo mooi is, de Ober e.v.a. Wereldberoemd zijn ze uiteraard om hun stampende feest medley’s! Van Sterren muziekfeest op het plein tot het piratenfestijn, overal hebben Carlo&Leo al de tent op zn kop gezet. Jaarlijks verschijnen er een aantal nieuwe singles van Helemaal Hollands. Je hoort ze veelvoudig voorbij komen op SterrenNL, RADIO NL en de regionale zenders. De videoclips zie je op NPO1, SBS6 en de regionale TV. Dus waar is dat feestje…….

 

 

Midnight Diamonds      Zaterdag
Glitter, glamour 4 geweldige zangeressen en een wervelende show met zwierende jurken en swingende choreografieën. 
Let's face it, all the good stuff happens at a Midnight party!
Van Soul en Motown tot disco en Latin, alles komt voorbij in deze unieke show vol power! 
Deze dames zorgen met hits van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross en Gloria Estefan voor een avond vol muzikale hoogtepunten waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Roller DJ  Zaterdag
Een op afstand bestuurbare rolstoel samen met zijn passagier, de allerkleinste DJ uit de Disco- Rock en Dance scene. Terwijl hij al neuriënd rondrijd, verovert hij al snel de harten van alle bezoek(st)ers van groot tot klein.

Phaser en Flanger effecten worden door hem gecreëerd terwijl hij beweegt op het ritme van de Beats en ook zo eenieder aanspoort, terwijl hij op wonderbaarlijke wijze zijn jogwheels bedient om naar wens een serie mixes van "Ambient Deep House with a touch of Disco" ,meerdere chansons van blues, soul en rockmuziek, Nederlandstalige meezingers, Mexicaanse Fiesta, een Spaanse remix of 80's & 90's Disco muziek in combinatie met lichteffecten. 

Django Wagner     Vrijdag 

 Django Wagner, een artiest met een warm stemgeluid, die niet meer weg te denken is al zanger van het levenslied.

Naast het nummer  Kali kennen we Django Wagner van: ‘Mooie blauwe ogen’, ‘Mijn naam dat is Marina’, ‘In ons café’ en ‘Maar toch blijf je me trouw’.

Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen. Bijna moeiteloos krijgt hij de polonaise op gang en zingt het publiek al zijn nummers luidkeels mee.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

Belle Perez     Zaterdag

Een 20-jarig jubileum is vaak reden tot stilstaan en terugkijken naar wat is geweest. Maar niet wat zangeres Belle Perez betreft. Zij kijkt het liefst vooruit, naar nieuwe uitdagingen, mooie projecten, andere podia.

 SPAANSE ROOTS

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse national­iteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze ooit.

Als Belle Perez het podium bestijgt, zindert het in de zaal. Met bijna 20 jaar ervaring als artiest is Belle synoniem voor klasse en kwaliteit. Ze trakteert haar publiek gegarandeerd op een onvergetelijke avond! 

 

 

Clown Jopie & tante Angelique - Zaterdag  

Clown Jopie wil beesten en feesten!

 Gelukkig probeert Tante Angelique de ondernemende kiwi in goede banen te leiden.

De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren. De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits.

Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pret bad, waardoor men hét lach dag-gevoel beleeft.

Deon Leon                                zaterdag 
Deze aantrekkelijke verschijning heeft al flink wat vlieguren gemaakt!

Zo was hij de winnaar van Popstars waarna hij in de popgroep RED terecht kwam en daarmee een nummer 1 hit scoorde. Ook heeft hij al voor vele duizenden mensen opgetreden als leadzanger van de populaire coverband (This is) Beethoven.Deze artiest is een zanger, danser én entertainer en heeft de “latin touch” in zijn bloed, dit komt ook goed tot zijn recht bij zijn live shows. Verwacht een mix van Ricky Martin, Bruno Mars maar ook Andre Hazes en Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar, mee zingbaar maar zeker ook dansbaar!

A* Fever (Abba act)                               zaterdag 
DE GROOTSTE ABBA-HITS VERWERKT IN EEN INTERACTIEVE SHOW

Op het podium zorgen deze twee zangeressen als Agnetha en Frida voor een levensechte seventiessfeer. A-Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums, de sfeervolle podiumsetting en de adembenemende stemmen van onze zangeressen die niet te onderscheiden zijn van de echte ABBA-dames. Dit alles maakt een show van A-Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

Dj Ed van Katwijk         zaterdag

Een van Rotterdams oudste en bekende dj is Ed van Katwijk die nog een echte dj is en niet alleen maar plaatsjes draait.

Als de huis dj van Rotterdams bekende disctoheek "Bristol" is hij een blijvende herinnering voor veel Rotterdammers ondanks dat deze discotheek er niet meer is.

Beleef een avondje echte, ouderwetse disco met deze Rotterdamse legende dan krijg je het echte disco gevoel weer terug.

De Mikkies            vrijdag/zaterdag

Zij mogen natuurlijk niet ontbreken voor de kleintjes onder ons die mooi geschmincked gaan worden en met grappen en grollen, goochelen en liedjes is er genoeg met de Mikkies te beleven. 
Dat je soms even moet wachten bij het schmincken kan gebeuren.