Foodtrucks Overschie

BikBike

Heerlijk Mexicaans Streetfood, ter plekke vers bereid. Koken met mooie verse ingrediënten zonder kunstmatige smaakstoffen.  Alles bereid uit eigen keuken met authentieke smaken.


Kripik

Kripik is een gezellige 'bakbrommer' foodtruck in Indonesische sferen. Ze serveren heerlijke zelf gemaakte Indonesische Soto soep, Gado Gado met verse groenten, en nog veel meer! Charlies Churros

Onze Churros worden ter plekke vers gemaakt van hoogwaardige biologische meel gebakken in arachide olie. Vegan proof! Geserveerd met kaneelsuiker en chocolade- of karamelsauzen.

 


Char BBQ

Twee jonge, enthousiaste gasten op een missie: jou een gezellige tijd bezorgen. Hoe? Een snufje zelfgemaakte recepten, een vleugje duurzaamheid en een flinke schep passie voor het vak.Hungry Jeck

Met verschillende vleesgerechten van de BBQ is dit één van de foodtrucks waar je zeker iets van moet proberen.

 


Esa's Nacho's

Met Nacho's en quesadillas. Is het geschikt voor vleeseters, vegetariërs en vegans. Dit lekkere eten mag je niet missen.

 Il Berretto

Il Berretto heeft overheerlijke koffie en thee vers voor u gezet.

 


Drive and Shake

 

ze verkopen de lekkerste Black angus burgers en milkshakes en Helen & Co BBQ

Voor de bezoekers die van de lekkere Duitse Braadworst of curry worst houden is er Helen BBQ. Samen met hun foodtruck, persoonlijke aanpak en de lekkerste boeren friet gecombineerd met een Duitse braad- of curry worst een succes op Picknick in 't park.


IJssalon Hemels

Met heerlijk ambachtelijk gemaakt schepijs is het, het lekkerste toetje uit Barendrecht. Dus kom nadat je hebt gegeten hier je ijsje halen, want er is altijd plek voor een Hemels ijsje.

 

 Mystix h.o.d.n De Twisto

De twisto de originele ambachtelijk gedraaide aardappel lekkernij uit de Hoeksche Waard. Deze wordt gemaakt van de beste aardappelen, geteeld op Hoekschewaardse grond. Bestrooid met heerlijke kruiden  volgens geheim recept, die tevens glutenvrij zijn. Ambachtelijk bereid en met schil gebakken in 100% plantaardige olie.


Ibiza Total Concept 

Met heerlijke cocktails, ibiza ice en kannen Sangria is dit een goede aanvulling op de bar.

  

 

 

 

 De Poffertjes kraam

Aan de kleine, lekkere trek is ook gedacht en voor de liefhebbers zijn er de echte Oud Hollandse poffertjes. Lekker portie van bestellen bij deze Barendrechtse ondernemer.

 


De Patatkar

De patatkar levert de beste patat op wielen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze wat lekker is! Daarom laten ze hun aardappels dagelijks vers aanleveren en snijden ze ze zelf, iedere dag weer.Suikerspin feestje

Voor de zoete trek haal je hier de lekkerste
suikerspin.

 


YouMe steak & Sushi

Ze verkopen de lekkerste sushi en vleesgerechten.